A Sisters Hope

Wat hebben we een mooie A Sisters Hope wedstrijd gehad. Een prachtige opkomst van 102 deelnemers. Zeer zeker geslaagd door de mooie opbrengst van € 4204,00, die door jullie als deelnemers met inschrijfgeld, loten-verkoop, maar ook sponsoring van cadeaus etc. bij elkaar is gebracht. Graag willen we iedereen daar nogmaals voor bedanken.

De baan werd prachtig roze gekleurd. Wat zijn er veel kleuren roze!!!!!
Natuurlijk waren er op het einde van de dag ook prijzen. Neary ‘s voor Jozef Vertenten, Esta Lochter, Thibault Van Mol en Johan Deckers. De prijzen voor de longest gingen naar: Isabelle van Remortel, Mieke Veijs, Patrick De Maesschalk en Roelof Goemare.  De beste “golfsjoeler” was Steven Hamelink. Er was nog een extra prijs voor de mooiste roze outfit voor Tiny De Mey en Carla Hermans. De “echte” wedstrijd werd gewonnen door Patrick De Maesschalk en Roelof Goemare, de 2e plaats was voor Steven Hamelink en Harry van Ommen en de 3e plaats voor Martine Govaert en Thijs Dings.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor de grote tombola. Velen gingen met een of meer mooie prijzen naar huis. De winnaar van het speciale bierpakket met passend kookboek was Hessel Wieles.

Hopelijk zien we iedereen volgend jaar weer op de 2e donderdag van september om samen te golfen voor A Sisters Hope. Dit zal dan voor De Woeste Kop de 10e editie worden!!

 

Kijk hier voor alle foto's