Aanvang Jeugdlessen

Begin september starten de lessen voor de jeugd weer. Die vinden plaats op de zondagmorgen vanaf 10.00 uur. Naast de reguliere jeugdlessen worden er ook andere jeugdtrainingen georganiseerd in het kader van Samen Trainen.

De pro Matthew Lowe begeleidt deze trainingen.

Deze trainingen worden gehouden van 10.00 tot 12.00 uur op de volgende dagen;

  • 8 september
  • 22 september
  • 13 oktober
  • 17 november
  • 8 december.

Alle jeugd van 8 t/m 21 jaar is welkom om met deze trainingen mee te doen. Ook voor jongere kids (vanaf 6 jaar) is dit een goede gelegenheid om al een keer kennis te maken met de golfsport.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Matthew Lowe of de jeugdcommissie.

Matthew Lowe – lowegolfacademy@gmail.com

Jeugdcommissie – jeco@dewoestekop.nl

Meer nieuws

Werkzaamheden beregeningsinstallatie

Deze week vinden werkzaamheden plaats aan de beregeningsinstallatie rondom diverse greens. Daardoor zijn er mogelijk wintergreen in het spel.

Lees verder

Overlast aanleg oefengreens

Vanaf 27 januari beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe oefengreens. Dit zal helaas enige overlast geven voor golfers en wandelaars.

Lees verder

Winnaars van het jaar 2019

Op de nieuwjaarsreceptie zijn de winnaars van de maandbekercompetitie en de golfer en golfster van het jaar bekend gemaakt.

Lees verder

Nieuwe leden bijeenkomst 1 februari 2020

Het bestuur van Golfvereniging De Woeste Kop nodigt u allen van harte uit op de koffie, op zaterdag 1 februari a.s. om 10 uur in het clubhuis. Doel is een nadere kennismaking met het bestuur en met elkaar.

Lees verder