AFSLUITING SEIZOEN DAMESDONDERDAG 2021

Het zit er weer op. De laatste wedstrijd van het seizoen en een mooie opkomst met 19 dames.

De Texas Scramble wedstrijd zorgde voor een ontspannen sfeer in de baan. Altijd een mooie ligging voor je bal en het weer was beetje fris maar geen regen en dat maakte de dag ook al goed.

De dames met de beste score van de dag waren Marjan Verbunt, Joga Brouwers en Elly Schretzmeijer met 40 punten. Een mooie neary voor Marie-José de Man op hole 11 en de neary op hole 17 was voor Judith Haak. Als afsluiting werden alle dames in het zonnetje gezet met een presentje van de damesdonderdagcommissie.

Deze funwedstrijd werd door alle dames zeer gewaardeerd en we gaan zeker kijken om dit volgend jaar een aantal keer in te plannen. Tenslotte is genieten van het golfspelletje en je teamgenoten net zo belangrijk als winnen.

Een speciale vermelding was er voor Lieve van Kerckhove, zij is alle donderdagen aan de start verschenen. Tevens ook als extra achterban voor de wedstrijdleiding. Bij de 9-holes was Marian van Petegem de beste met 6 gewonnen wedstrijden.

De wisselbeker gaat dit jaar naar Ceciel van Eijl. Zij scoorde de meeste keren 1, 2 of 3 ballen. Een terechte kampioen. De beker mag nu een jaartje bij haar in de vitrinekast schitteren.

Om het seizoen leuk af te sluiten was er door The Loft een heerlijke hightea verzorgd  en konden we met zijn allen nog even nagenieten van deze mooie dag. Quinten, Eric en team, dankjewel.

Natuurlijk werden de dames van de commissie bedankt voor hun inzet, maar terecht een extra woord van dank aan Kitty met een prachtige speech van Hilde, in ‘t Lokers dialect, haar tomeloze inzet dit seizoen is door alle dames zeer gewaardeerd.

Geniet nog van een mooie nazomer en hopelijk nog veel golfwedstrijdjes. Wij gaan er even tussenuit en zullen jullie zeker in het nieuwe jaar weer op de hoogte houden van het nieuwe damesdonderdag golfseizoen.

Groetjes van Lieve v L, Carla en Kitty

 

Meer nieuws

NIEUWE HANDICAPTABELLEN

Vanaf donderdag 14 oktober zijn er een aantal wijzigingen doorgevoerd in de handicaptabellen.

Lees verder

AFSLUITING SEIZOEN DAMESDONDERDAG 2021

Het zit er weer op. De laatste wedstrijd van het seizoen en een mooie opkomst met 19 dames.

Lees verder

CORONA TOEGANGSPAS NODIG VANAF 25 SEPTEMBER

Vanaf zaterdag 25 september vervalt het anderhalve meter Handboek en is op gezag van de veiligheidsregio Zeeland voor toegang tot het restaurant The Loft een geldige Coronatoegangspas noodzakelijk. Geldige toegangspassen zijn de app CoronaCheck, het “gele vaccinatieboekje” of ander wettelijk geaccepteerd document. Onze Belgische leden kunnen daarvoor ook de CoronaSafe app gebruiken.

Lees verder

OPROEP GASTVROUWEN EN GASTHEREN

Voor “De Woeste Kop” is het verenigingsgevoel van groot belang en we willen dan ook dat nieuwe leden op een prettige manier welkom geheten worden binnen de club.

Lees verder