Zaterdag 21 juli: Belgendag

Dit jaar is er een greensome-wedstrijd waarbij de Belgen onder ons hun Nederlandse teamgenoot uitnodigen. Als individueel persoon inschrijven kan ook, de wedstrijdleiding zal zoveel mogelijk mixed teams samenstellen.

De gunshotwedstrijd begint die dag om 13.00 uur. Gelieve u uiterlijk 12.15 uur te melden aan de wedstrijdtafel.

Door de baan wordt een aantal mooie biertjes geserveerd. Na de wedstrijd zorgt het team van De TopZ voor heerlijke stoverij met friet. Als afsluiting van de dag verzorgt DJ Willy de muziek.

Kosten
Om uw deelname definitief te maken, dient u vóór woensdag 18 juli € 25,00 p.p. over te maken op rekeningnummer NL38 ABNA 040.87.37.603, ten name van De Woeste Kop, onder vermelding ‘Belgendag’ en uw E-Golf4U gebruikersnaam (bijvoorbeeld HOVE4). Indien u alleen wenst deel te nemen aan het diner, kunt u zich voor 19 juli opgeven via e-mailadres: hoho@zeelandnet.nl.

 

 

De kosten voor deelname aan het diner bedragen € 18,50 p.p. en dienen ook vooraf te worden voldaan. 

Kleding in de Belgische driekleur is niet verplicht, maar zou wel leuk zijn. Een ‘vooringenomen’ jury zal ook een prijs toekennen aan de best-geklede deelnemer.

Handicart/Buggy
Leden die tijdens deze wedstrijd gebruik willen maken van een handicart/buggy wijzen wij erop dat het aanvinken van het hokje ‘Handicart of Buggy’ bij de inschrijving voor de wedstrijd in het E-Golf4U systeem niet automatisch betekent dat daarmee ook een handicart/buggy wordt gereserveerd. 

Reservering voor de wedstrijddag kan uitsluitend via het inschrijfboek in de hal van het clubhuis. Bij een tekort aan handicarts kan de wedstrijdleiding handicartkaarthouders in de buggy van een andere deelnemer indelen.