Beregening in de avonden

Wilt u in de –hopelijk vele mooie zomeravonden- uw ronde lopen, wijzen we u erop dat de baan vanaf 21.00 uur wordt beregend. Uiteraard is dit afhankelijk van de weersomstandigheden.

Dit tijdstip is bepaald om gedurende de nacht de hele baan te kunnen besproeien. Starten we later dan is de tijd eenvoudig te kort om alle holes van voldoende water te voorzien. We hopen hiermee de situatie van 2018 te voorkomen waarbij de fairways droogteschade opliepen.

 

Niet alle sproeiers zullen tegelijk werken; de beregening gebeurt in fases, waardoor de kans dat u er hinder van ondervindt aanzienlijk wordt beperkt.

 

We vragen uw begrip voor de situatie.

 

De Baancommissie

Meer nieuws

Callaway Demodag 27 september

Vrijdag 27 september is er een Callaway Demo Dag op de drivingrange van De Woeste Kop van 13.00 - 18.00 uur. Tijdens deze middag is de routing op hole 4 gewijzigd. Volg hiervoor de aanwijzing zoals aangegeven op de baan.

Lees verder

Aanvang Jeugdlessen

Begin september starten de lessen voor de jeugd weer. Die vinden plaats op de zondagmorgen vanaf 10.00 uur. Naast de reguliere jeugdlessen worden er ook andere jeugdtrainingen georganiseerd in het kader van Samen Trainen.

Lees verder

Prikken Faiways eerste week oktober

Het onderhoud van de greens is afgerond. De greens zijn geprikt met holle pennen, doorgezaaid, afgeblazen, bezand en 2 x gerold. Helaas lukt het prikken van de Fairways niet. Doordat de FW zijn doorgezaaid, een maand geleden prikken we nu reepjes uit de FW's Dit willen we niet, dit geeft schade. Het voorstel is om het prikken door te schuiven naar de eerste week van oktober.

Lees verder

Inschrijving NGF Competitie 2020

De inschrijving voor de NGF Competitie 2020 is geopend. Op de website onder tabblad LEDEN/ NGF COMPETITIE vindt u de data en de voorwaarden waaraan voldaan moet worden.

Lees verder