In een bosrijke omgeving ondernemende mensen ontmoeten tijdens en na een partijtje golf.....
Business Club Golfvereniging ‘De Woeste Kop’: ontspannen en netwerken. Golfen, een hapje eten of borrelen en netwerken. Dat kan bij de activiteiten van de Woeste Business Club (WBC) van golfclub De Woeste Kop in Axel. In een business-to-business sfeer treffen ondernemers elkaar spontaan of na afspraak.


Voor wie is de Woeste Business Club bedoeld ?
De WBC is bedoeld voor actieve, ambitieuze golfende ondernemers die in een ongedwongen setting en op een sportieve manier informeel contacten willen opdoen of verstevigen. Het gaat om ondernemers met een eigen bedrijf, mensen met een vrij beroep of met een ondernemende functie bij een organisatie.

Wat bieden wij ?
Elk jaar organiseert de WBC uiteenlopende activiteiten in een (woest) business-to-business klimaat.
Zoals een bedrijvencompetitie met aansluitend een aangeklede borrel, bijeenkomsten met inspirerende sprekers in relatie tot golf en business en een afsluitende golf-sponsordag met buffet. Bij de bedrijvencompetitie mogen leden gratis een introducé meenemen. De netwerkbijeenkomsten zijn interactief. De leden hebben de gelegenheid voor eigen inbreng en het aandragen van ideeën en thema’s. Bij de WBC gaat het om samenwerken en is er ruimte voor initiatief.
Leden van de WBC hebben de mogelijkheid hun bedrijf te profileren op de digitale informatieschermen in het clubhuis.
Ook is er naamsvermelding mogelijk via de externe uitingen.

Wat verwachten wij ?
Wij richten ons op actieve, ambitieuze golfende ondernemers die graag netwerken.
De jaarlijkse bijdrage voor deelname per bedrijf bedraagt € 375,00 (exclusief 21 % BTW).

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen