Zeer geslaagde Belgendag

Onder een stralende zon, werd opnieuw strijd geleverd voor prachtige en unieke prijzen, in een 4BBB wedstrijdvorm op de Belgendag. Iedere deelnemer werd bij ontvangst verrast met een prachtig ontbijtbuffet, een schitterende Goody Bag, golfballetjes en talkrijke andere attenties. Het terrein lag uitstekend, de Belgische driekleur was alomtegenwoordig en de lekkere Destrooper-koekjes en verfrissingen op de baan werden sterk gewaardeerd.
De lekkere maatjes gleden naar binnen, een extra Chipping Challenge zorgde voor animo en de spectaculaire, uitgebreide prijzentafel gaven bij menige golfers het ‘wow’ gevoel.
Alle Woeste Nederlandse golfvrienden werden bedankt door de Belgen met een stevig applaus, omdat de Belgen in ‘De Woeste Kop’ te Axel mogen en kunnen golfen.
Tijdens de ‘Omer’receptie, zorgden de muzikanten voor een schitterende ambiance en hielpen ze later de sputterende Brabançonne terug op het juiste spoor.
Willem Hulpia en Pascal Van Labeke golfden op een hoog niveau en wonnen uiteindelijk de wedstrijd met 46 punten. Een perfecte voorbereiding, een TopZ BBQ  en veel stralende, lachende gezichten, maakten van de Belgendag wederom een onvergetelijke golfdag, die werd afgesloten al dansend.
Dank aan de organisatie en tot volgende editie.

Voor een selectie van alle foto's klik hier...

 

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen