Vriendinnendag 2016

Het was volle bak bij de Vriendinnendag op donderdag 16 juni.
Het thema voor die dag was ‘Twins’. Dat hadden nogal wat vrouwen niet goed gelezen of begrepen…
Jammer, maar de meesten hadden gelukkig wel goed in de kledingkast gesnuffeld en verschenen als fraai uitgedoste, goedgelijkende koppels op het strijdtoneel.
Want er was inderdaad nogal wat om voor te gaan.
88 vrouwen hebben hun stinkende best gedaan om één van de items van de rijk gevulde prijzentafel, die de wedstrijdleiding had ingericht, te bemachtigen. Behalve de nummers 1, 2 en 3, viel een aantal ‘at random’ getrokken flights in de prijzen. Een verrassend en bijzonder leuk onderdeel van de toch al zo mooie dag. Want ook de voorspelde onweers- en hoosbuien bleven achterwege. Die paar spetters mocht de pret niet drukken.
De maximale bezetting, ontvangst met koffie en cake, door de baan heerlijke drankjes, aardbeien en gazpacho, die nota bene door een van de dames zelf was bereid: dat alles maakte er een topdag van, afgesloten met een gezamenlijke proost en een heerlijk buffet.
De organisatie klonk als een klok. Heel veel dank aan Lieve, Carla en Annette, die bergen werk hebben verzet om de flights in te delen, de gasten van buiten te ontvangen, foto’s te maken, maar het vooral iedereen naar de zin te maken.
Ze zijn er voor 200% in geslaagd.
We verheugen ons nu alweer op het volgende grote dames-event: de ‘Sisters Hope-wedstrijd’ op donderdag 15 september.
Namens alle deelneemsters nogmaals bedankt.
Klik hier... voor alle foto's

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen