Woeste Oranje Cup 2016

De Woeste Oranje Cup stond , hoe kon het ook anders, in het teken van de Koning en dus ook oud Hollandse spelen.  In de baan werd er afgeslagen van rood-wit-blauwe en oranje tees, wat weer eens een ander zicht op elke hole gaf. Tijdens het pauze programma werd de kennis van het koningshuis getest en stond er koekhappen op het programma. Al onze spelers deden net zo enthousiast mee aan dit onderdeel als Willem en Maxima  dat zouden doen. Geweldig om te zien! En ondanks dat het er ’s morgens erg slecht uitzag hadden we tijdens ons dagprogramma maar een half uurtje regen.
De avond werd geopend met een toost op de koning en de prijsuitreiking. Vervolgens verzorgde TopZ een heerlijk buffet met Hollandse en streekgerechten, een buffet dat nog beter smaakte door de rondwandelende zanger. Na de Ibiza verloting zorgde dezelfde entertainer  voor een knallend feest.
Bij de prijswinnaars viel op dat de best geklede vrouw en man: Bernadette Missiaen en Peter Loof ook het verst konden slaan. Tip?
De wedstrijd werd gewonnen door Theo Pieters (met een eagle op 18) en Misja van Oostenbrugge.
De 2e prijs ging naar Caroline Menu en Koen Schouten en de 3e plaats naar
Mike Fischer en Peter Loof.
Michael van Hoorde was de gelukkige winnaar van de Ibiza verloting.
Tot slot: Het was voor ons, het nieuwe Oranje Comité, natuurlijk een erg spannende dag en we zijn daarom ook heel blij met alle positieve reacties die we hebben gekregen .
We gaan nog wel een paar jaar door. Klik hier... voor alle foto's

 

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen