Jeugd golfkamp 2014

In aansluiting op het succes van vorig jaar hebben dit jaar 25 kinderen wederom erg  genoten van een geslaagd golfkamp 2014.  Zat het weer op een aantal momenten niet helemaal mee, de pret en de vele golfuitdagingen compenseerden een hele hoop. De begeleiders hebben dan ook met gemak de flexibele instelling van de kinderen overgenomen voor wat betreft die regendruppel zo nu en dan.
Dankzij de bijdrage van vele sponsoren konden ook avondactiviteiten naast het dagprogramma worden georganiseerd,  mooie prijsjes worden toegekend en de buikjes van het nodige natje en droogje worden voorzien.


Op woensdagochtend kwamen de kinderen met hun ouders aan. De een vol goeie moed, de ander een beetje zenuwachtig omdat dit een 1e kamp betrof met overnachting in tentjes (heel erg spannend). De tentjes werden vlot opgebouwd en na de gezamenlijke groepsfoto begon het intensieve golfprogramma met les van Mike en spelvormen op en rond de driving range. De kinderen werden in teams ingedeeld en konden zo in groepsverband gaan voor de eindoverwinning. In de namiddag gingen flights de baan in waar dan weer op individuele basis een wedstrijd is gespeeld en mooie bekers zijn gewonnen.
In de avonduren is een schattenzoektocht georganiseerd door onze Arvid. De kinderen moesten op diverse plaatsen op het terrein een raadsel ontcijferen om uiteindelijk de vindplaats van de schat te ontdekken. Dat was wel heel erg spannend vooral doordat de schat werd bewaakt door Jimmy Neus en zijn handlangers. Uiteindelijk ging na het doven van het kampvuur ieder ten ruste, de een wat later dan de ander.
Dag 2 werd voornamelijk gevuld met een wedstrijd op het golfterrein in Wachtebeke, voor het merendeel compleet onbekend terrein. De zon was duidelijk van de partij wat naast het hebben van golftalent een positieve bijdrage leverde aan de hoge scores. De allerjongsten vermaakten er zich op de driving range en green waarna zij volop konden genieten van het waterparadijs op het domein. Terug op de Woeste Kop werd de BBQ opgestart. Ook was DJ Stijn met zijn neefjes van de partij om het geheel muzikaal te omlijsten met populaire eigentijdse muziek en veel actie. Zelfs de jongsten (en een aantal volwassen clubleden) genoten volop van de ambiance.


Voor het slapen gaan kon ieder bij het kampvuur zijn of haar positieve ervaringen tot dan toe, in de kring met elkaar delen. Een zeer ontroerend moment voor de begeleiding, het besef…. hier doen we het voor!!
Het spontaan ontwaken op dag 3 verliep iets moeizamer. Toch stond ieder ‘’net’’ op tijd weer in de startblokken bij Mike en op de driving range. Een paraplu was op dat moment geen overbodige luxe. Na de pannenkoeken werd in de namiddag een greensome wedstrijd gespeeld en zelfs een heuse stortbui weerhield de allerkleinsten niet van hun scatarama spel in de baan.
Het kamp werd uiteindelijk afgesloten met ontvangst van ouders, het opruimen van de tenten, een laatste prijsuitreiking en een woord van dank voor ieders bijdrage.  Op naar een volgend kamp in 2015!!!

Voor foto's klik hier...
Als jullie nog veel meer foto's willen zien klik hier...

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen