Golf in the Dark 2016

De 44 deelnemers aan de Golf-in-the-Dark wedstrijd kijken terug op een zeer geslaagde avond. De condities op 10 december waren boven verwachting goed voor een wedstrijd in het donker: niet te koud, windstil, droog en een perfecte baan met zomergreens. Het was ook bijna volle maan, maar die bleef verstopt achter de wolken. Daarom geen romantisch maanlicht, maar de fairways, tee-boxen en greens waren toch goed zichtbaar dankzij heel veel gekleurde glow-staafjes.

Het bleek best lastig om in het donker zo'n speciale lichtgevende bal goed te raken en je goed te oriënteren. Ook is het een unieke ervaring om bijvoorbeeld op hole 8 te lopen en hoog boven je hoofd een lichtgevende bal te zien vliegen...

De "warming-up" deden we met lekkere soep. Nadat Patrick een schitterend startsein had gegeven gingen de deelnemers goedgemutst aan de slag. En al was het dan niet echt koud, de warme chocolademelk en glühwein waarmee Debby klaarstond in 't Startuus, waren een fijne onderbreking.

De avond werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd en de prijsuitreiking. Het bleef nog lang gezellig op De Woeste Kop.

1e prijs: Carl de Booij en Dimitri Van de Wiele (17 pt)
2e prijs: Bea en Guy Kouwijzer (17 pt)
3e prijs: Willem Hulpia en Ingace Deryckere (16 pt)

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen