Old Grand Dad Club

Ruim 90 grootvaders binnen onze golfvereniging zijn enthousiast lid en donateur van de ANBI stichting Old Grand Dad, een organisatie, overgenomen vanuit de USA, en in 1974 binnen de NGF geïntroduceerd door de Kennemer Golf en Country Club te Zandvoort in Nederland .
De naam is ontleed en werd gesponserd door het bekende Amerikaanse Whiskey merk “Old Grand-Dad”.  
Sinds de oprichting in Nederland doen momenteel 115 golfclubs binnen de NGF mee, met een totaal van circa 6.500 deelnemende grootvaders, die momenteel per jaar, middels een minimum donatie van € 20 ruim € 140.000 kan schenken aan het goede doel van de Stichting Sport en spel voor de gehandicapte jeugd

De Stichting heeft een dubbele doelstelling :

  • Het verlenen van financiele steun aan projecten t.b.v sport, spel en ontspanning van de gehandicapte jeugd.
  • Het onderling contact tussen OGD grootvaders op een gezellige manier te bevorderen middels het organiseren van o.a. golfwedstrijden.

In totaal heeft de Stichting al voor meer dan € 2.000.000 aan schenkingen gedaan waarvan ruim € 67.000 de afgelopen 9 jaar binnen onze regio op voordracht van onze grootvaders. Wij zijn daar zeer trots op en hopen met dit bericht nog meer grootvaders te interesseren. Mocht U meer details willen leren kennen, inclusief onze projecten binnen de regio, ga dan naar www.oldgranddad.nl 

Bent U grootvader en nog geen lid, maar wel bereid jaarlijks het goede doel te ondersteunen middels een donatie van minimaal € 20, meldt U dan aan bij de consul van de Woeste Kop.

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen