Greenkeepersloods geopend

Donderdag 6 juni is de nieuwe greenkeepersloods officieel geopend.

In het bijzijn van het greenkeepersteam, de directeur H4A en overige genodigden, verrichte Ed de Graaf, voorzitter van de Stichting, met gepast gereedschap de openingshandeling. In zijn korte toespraak benadrukte Ed de goede samenwerking tussen het bouwbedrijf en de Bouwcommissie, die het project van begin tot eind begeleidde en het feit dat het bijzonder is dat de eigen leden van de vereniging hun tijd en expertise inzetten om dit soort projecten te realiseren. Er is uitstekend werk verricht.

De ruimtes die zijn gecreëerd voldoen aan alle milieueisen en er is voldoende ruimte voor optimaal onderhoud van de machines.

 

 

Meer nieuws

Greenkeepersloods geopend

Donderdag 6 juni is de nieuwe greenkeepersloods officieel geopend.

Lees verder

Vanaf 17 juni werkzaamheden hole 1

In week 25 – van maandag 17 t/m vrijdag 21 juni- vinden er werkzaamheden aan de beregeningsinstallatie plaats op hole 1. Er zal worden gewerkt vanaf de green-zijde richting de tee-box.

Lees verder

Roldeur buggyloods

Om te voorkomen dat de roldeur van de buggyloods onnodig open blijft staan, is er gekozen voor een automatische sluiting.

Lees verder

Pinpositie

De pinpositie (A, B of C) wordt aangegeven op het grote informatiebord op weg naar hole 1 en 10. U vindt de pinpositie ook op de scorekaart en op de borden bij de tee-boxen.

Lees verder