Keurige 3e plaats voor ons jeugdteam in de NGF competitie

Ons jeugdteam heeft haar eerste jaar in de NGF competitie afgesloten met een verdienstelijke derde plaats. De laatste wedstrijd werd er met maar liefst 24-4 gewonnen van Grevelingenhout 3. We kunnen dus spreken van een geslaagde entree in de competitiesport door onze jeugd. Bovendien hebben ze samen veel plezier gehad en dat is, naast het mooie resultaat, natuurlijk ook belangrijk.

Met de ervaring die ze dit jaar hebben opgedaan en de trainingen door Mike, hebben we een mooi fundament gelegd voor een verdere groei van deze talenten. Dat zou voor de doorstroming in onze club geweldig zijn. Doordat deze groep jonge en enthousiaste jeugdleden het lef hadden om competitie te gaan spelen, staat onze vereniging nu ook op de kaart in de NGF Jeugdcompetitie.

Jeugdlessen en golfkamp

Daarnaast is er dit jaar weer hard getraind door de andere jeugdleden op zondagochtend om de golfsport nog beter onder de knie te krijgen. De lessen van Mike, die daarbij door jeugdcompetitiespelers Thomas en Nikkie werd geassisteerd, hebben hun vruchten afgeworpen. De groei van deze groep is duidelijk zichtbaar en leidt tot nieuwe baanpermissie en GVB’s. Ook hierbij stond plezier hoog in het vaandel. Op deze wijze hopen we het plezier en de prestaties van zowel de recreatieve als competitieve jeugdleden aan te moedigen en te stimuleren.  

We sluiten deze lessenreeks en competitie af met het traditionele, spannende en superleuke jeugdkamp op 16, 17 en 18 augustus. Alle jeugdleden zijn welkom, ongeacht of ze hebben deelgenomen aan competitie en/of jeugdlessen. Contacteer Annicque Van Vlaenderen of Nikkie d’Hont bij vragen of voor aanmelding.

Jeugd in de baan

Deze zomervakantie zullen er hopelijk veel jeugdleden hun golfvaardigheid verder aanscherpen door (soms voor het eerst) 9 of 18 holes te lopen op onze mooie baan. Daarbij is het prettig en toont u inzicht, respect en sympathie door hen niet op te jagen als het eens wat langzamer gaat. Uiteraard hebben ze geleerd dat ze een flight die (veel) sneller is, moeten laten passeren en dat zullen ze ook doen. U draagt enorm bij aan hun plezier en de toekomst van onze vereniging, als u ze daarbij helpt. Een complimentje en glimlach doen daarbij goed. Alvast bedankt voor uw hulp!

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen