Jeugd Golfkamp 2018 – 15 t/m 17 augustus

 Het driedaagse jeugdkamp voor leden van 9 t/m 19 jaar was opnieuw een succes. De weersomstandigheden waren prima en de buien tijdens de donderdagnacht mochten de pret niet drukken; de volgende ochtend kon iedereen weer droog starten met de activiteiten.

 

Het bestuur had Pieter Kreft bereid gevonden om deze dagen professioneel te begeleiden met in de ochtend telkens les, waarna er wedstrijden waren, plus leuke en speelse elementen zoals ‘Beat the Pro’ en ‘Speedgolf’.

Het niveau van de jeugdleden varieerde van baanpermissie tot hcp 13. Het kamp was een plezierige en leerzame uitdaging, waarvan iedereen enorm heeft genoten. En dat veel oefenen en spelen z’n vruchten afwerpt, blijkt uit het behalen van een clubhandicap èn meerdere handicapverlagingen tijdens deze intensieve dagen.

Bij de afsluiting –vrijdagnamiddag- werden ouders en begeleiders verrast met een prachtige ‘Truc show’, uitgevoerd door een aantal jeugdspelers dat zich in zeer korte tijd onder leiding van Pieter de bijzondere acties had eigen gemaakt.
Met dank aan Pieter, de begeleiders en de sponsoren in natura: Garage Kerckhaert uit Hulst (busje voor vervoer naar Puyenbroeck) en De TopZ (die weer voor lekker eten zorgde).

Op naar het kamp in 2019!

 

De Jeugdcommissie