Jeugd golfkamp 2016

Op 17, 18 en 19 augustus hebben 19 jeugdleden enorm genoten van een geslaagd golfkamp 2016. De gekozen week kon niet beter want de zon was volop van de partij en zo konden jeugd, pro en begeleiders weer vol enthousiasme gaan voor de vele golfuitdagingen.
Dankzij de bijdrage van vele sponsoren kon op donderdag opnieuw een uitstap naar Puyenbroeck worden georganiseerd, mooie prijsjes worden toegekend en de buikjes van het nodige natje en droogje worden voorzien.
De woensdag is de jeugd intensief gestart. Na oefeningen op de driving range in de ochtend is in de namiddag in de baan een ronde gelopen van 18 holes. Voor een aantal was dit de eerste maal maar ook die jongelieden hebben dit kranig volbracht. Dit laatste geldt ook voor de allerjongsten die 9 holes liepen. In de avonduren was het tijd voor de ‘Vossenjacht’. De gevonden (soms schijnbaar dode) vos had een leuk spel c.q. opdracht in petto.
De nachten zijn rustig verlopen, in ieder geval buiten de tenten.
Op donderdag is door Pepijn Ysebaert een eagle gewonnen op een par 4. Daarnaast hebben de meesten (onder begeleiding) mooie scores behaald wat een verlaging van hun hcp. met zich meebracht. Toppie!
Dat o.a. een aantal greenfee-ers na onze terugkomst op De Woeste Kop vanaf het terras kon genieten van het waterballonnenfestijn was ook voor hen een leuke aanvulling op hun dagprogramma. Zij vonden het een prachtig gebeuren, zo’n jeugdkamp. s ’Avonds is er gedanst op de muziek van Stijn en Teun waarbij de jongsten vol in de groep werden opgenomen.
Dag 3 stond in het teken van een balsportwedstrijd in de baan waarbij 9 holes afwisselend in het teken stonden van golf, voetbal, tennis, hockey, badminton en baseball.
Dit vond de jeugd een leuke activiteit waarna de formele afsluiting volgde met woorden van dank aan de sponsoren, alle begeleiders, de pro en de catering en ook een laatste prijsuitreiking.
Daarbij is tevens het winnende lot getrokken voor het doek van Laurent Cruyt. Dit komt toe aan nummer 506.
Wie dit nummer in zijn/haar bezit heeft, kan zich melden via aagvanvlaenderen@gmail.com

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen