LADIES CATWALK 29 MAART | LET'S TEE UP

Ladies, let’s tee up! Op 8 maart (internationale vrouwendag) start de NGF met de campagne: Ladies, let’s tee up! Deze campagne is erop gericht om meer vrouwen enthousiast te maken, maar vooral ook enthousiast te houden voor de golfsport. Ook is het een streven om de golf spelende dames meer te betrekken bij de vereniging waarvan zij lid zijn.

Ook bij De Woeste Kop leeft de behoefte om onze dames meer bij de vereniging te betrekken.
Op initiatief van de dames van de Sportcommissie - in samenwerking met ’n vrijwilligster, de DamesDonderDagcommissie en baanmanager - hebben we voor het komende seizoen 4 activiteiten op het programma staan:
-    Ladies catwalk
-    Ladies practice night
-    Ladies on tour
-    Ladies with an autumn smile.

Dit alles onder het motto: ‘samen golfen, plezier en gezelligheid’.
 
Op woensdagavond 29 maart gaan we van start met ‘Ladies catwalk’.
Op deze avond zijn er de volgende activiteiten:

  • een 9 holes wedstrijd Texas Scramble,
  • trainen met de pro’s
  • een modeshow.

Voor wie? Voor alle dames die zich verbonden voelen met onze vereniging. Dus spelende leden maar ook handicapregistratieleden en deelneemsters aan de lessen.

De wedstrijd start om 18.00 uur, gunshot, individuele inschrijving, max hcp 54. Kosten: € 2. Handicapregistratieleden € 2 + €15 greenfee
‘Trainen met de pro’s’ start om 18.30 uur. Open voor ieder. Kosten €10
Aansluitend verzorgt The Loft een maaltijd en Lowe- golfshop een modeshow.

  • Salade geitenkaas € 16,50
  • Vol au vent met frietjes € 18,50
  • Sate met frietjes € 17,50

Inschrijven kan vanaf 10 maart via e-golf4u en voor handicapregistratieleden en deelneemsters aan het trainen met de pro's kan dat via patty.smit@dewoestekop.nl

Meer nieuws

LENTEWEDSTRIJD 26 MAART JL.

Afgelopen zondag, 26 maart werd de lentewedstrijd van dit jaar gespeeld. De uitslagen zijn als volgt:

Lees verder

EERSTE HERENAVOND SUCCES

De kop is er af. De eerste herenavond van het nieuwe seizoen is gestart met maar liefst 51 deelnemers. Dit zijn er 8 meer dan vorig jaar bij aanvang. Wilt u de uitslagen volgen lees dan verder....en nog nooit meegedaan? U bent van harte welkom!

Lees verder

BAANSTATUS

Er wordt hard gewerkt door H4A en allemaal met als doel om samen weer te genieten van een baan in goede conditie en in zomerse staat.

Lees verder

NIEUW 30 MAART WOESTE CHALLENGE TOUR

Woeste Challenge Tour op 30 maart Tijd: 18.30 - 20.30u De Woeste Challenge Tour is een laagdrempelige clubactiviteit, waarbij het gezellig samen presteren in teamverband op de oefenfaciliteiten onder het genot van een hapje en drankje centraal staat. Het is een samenwerking van de commissie Sportief Beleid en de Wedstrijd Commissie.

Lees verder