Onderzoek naar ledentevredenheid

Het bestuur vraagt u deel te nemen aan een onderzoek naar ledentevredenheid. Dit onderzoek in de vorm van een enquête geeft het bestuur meer inzicht in de wensen en ideeën van de leden.

Met de uitkomsten van het onderzoek kan het bestuur gerichter aanpassingen maken in beleidsplannen en zo het draagvlak bij de uitvoer van die plannen vergroten.
De enquête wordt uitgevoerd door Players 1st in samenwerking van de NGF/NVG.
Er worden vragen gesteld over allerlei zaken die van belang zijn voor het goed functioneren van onze vereniging. U kunt anoniem uw mening geven.
Het onderzoek wordt in 3 etappes aan de leden voorgelegd. Binnenkort zal 1/3 van de leden een verzoek krijgen hieraan deel te nemen. De overige leden zullen benaderd worden in februari en juni 2020.
Het invullen van de enquête zal ongeveer 10 minuten in beslag nemen.
Ieder lid van 18 jaar of ouder (dus ook ieder lid van een gezin met meerdere leden) krijgt een eigen uitnodiging met een unieke link naar de vragenlijst.
De eerste uitkomsten van het onderzoek zullen in de Algemene Ledenvergadering van april 2020 worden gepresenteerd.
Het bestuur hoopt van harte dat u allen hieraan deelneemt.

Meer nieuws

gratis af te halen

De vergadertafel in de bestuurskamer wordt begin januari vervangen. Indien er belangstelling voor is: de oude tafel is gratis af te halen; afmetingen 130 x 250 x 80 cm (BLH). De tafel is nog in prima conditie.

Lees verder

Hole 12,13,15 en deel hole 16 gesloten

Wegens hevige regenval zijn hole 12,13, 15 en een deel van hole 16 gesloten.

Lees verder

Witte, blauwe en oranje tees niet spelen

Vanaf maandag 25 november zijn de witte, blauwe en oranje teeblokken binnengehaald. Er kan alleen gebruik worden gemaakt van de rode en gele teeboxen.

Lees verder

Kraaienverschrikkers

Om de schade te beperken die kraaien veroorzaken op hun zoektocht naar emelten/engerlingen hebben we een drietal verschrikkers in de baan geïnstalleerd.

Lees verder