OPEN WEEK 2024

We nodigen je van harte uit voor de Open Week 2024 op de Woeste Kop. Na het succes van vorige jaren hopen we je opnieuw te verwelkomen voor een week vol sportiviteit, competitie en gezelligheid.

Dit jaar belooft onze Open Week nog aantrekkelijker te worden. We hebben meer gunshots toegevoegd, waarmee we meer saamhorigheid en gezelligheid hopen te bereiken - zowel tijdens als na de wedstrijden. En we hebben op woensdag een wedstrijd op onze geheel vernieuwde driving range toegevoegd. Met behulp van de InRange techniek kunnen spelers op een competitieve wijze kennismaken met deze nieuwe golfbeleving. 

En natuurlijk hebben we ook dit jaar weer fantastische prijzen. Zowel voor de winnaars als voor de minder gelukkige spelers. Want naast een officiële prijsuitreiking verloten we dagelijks ook prijzen onder de aanwezigen. 

Natuurlijk is er iedere dag weer de mogelijkheid om na de sportieve inspanning te ontspannen in The Loft. Onze brasserie zal gedurende de week steeds een passend menu aanbieden aan onze spelers. Dit biedt de gelegenheid om de dag onder het genot van een hapje en een drankje af te sluiten. Met de kans om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met mede-golfers.

Datum: 

Maandag 26 augustus Single Stableford m/v
Dinsdag 27 augustus 4BBB Heren Stableford
Woensdag 28 augustus Inrange challenge driving range
Donderdag 29 augustus 4BBB Dames Stableford gunshot
Vrijdag 30 augustus Single Strokeplay m/v gunshot
Zaterdag 31 augustus Greensome Mixed 2 gunshot

 

Inschrijven voor leden gaat via de gebruikelijke wijze via E-golf4U

AANMELDEN GASTEN

Wij kijken ernaar uit je in augustus weer te zien op de Woeste Kop!

Meer nieuws

21 JULI ONBEPERKT MOSSELEN

Aanstaande zondag kunnen jullie genieten van een mosselavond in The Loft met onbeperkt mosselen met een heerlijk glas wijn. Hopelijk genietend vanaf het terras.

Lees verder

HOLE IN ONE

Tijdens de Old grand Dad & Mum wedstrijd van afgelopen zaterdag 13 juli heeft Jan van Boven een hole in one geslagen op hole 2.

Lees verder

OPEN WEEK 2024

We nodigen je van harte uit voor de Open Week 2024 op de Woeste Kop. Na het succes van vorige jaren hopen we je opnieuw te verwelkomen voor een week vol sportiviteit, competitie en gezelligheid.

Lees verder

NGF COMPETITIE 2025

De aangepaste voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2025 zijn gepubliceerd. Jullie kunnen deze vinden op deze website onder "Leden"- "NGF Competitie" of via

Lees verder