De 20ste  Open Week op De Woeste Kop

Zo sta je voor een hele uitdaging om een speciale golfweek te organiseren en dan is het ineens toch allemaal weer voorbij……..

Maar het was weer fantastisch, de weergoden waren ons goed gezind en met een spelersveld van 530 inschrijvingen, waarvan 94 gastspelers werden onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. De eerste inschrijfweken gingen snel maar toen de teller een beetje bleef hangen waren we toch bezorgd. De 20e editie en voor deze commissie de laatste moest toch wel een mooie afsluiter worden. Na een extra nieuwsbericht op de sociale media, waren de meeste wedstrijden vol en konden we aan de bak met plannen.

De maandag is altijd een beetje een hectische dag. Dan moeten we er ook weer even inkomen. Betalingen met een nieuw excelbestand, staan alle bordjes voor longest en neary wel in de baan. Hebben we iedereen een buggy kunnen toewijzen. Staat de muziek aan, dat was volgens velen een leuke binnenkomer, Oh ja, de Mentos rolletjes, al jaren een trouwe sponsor, nog even op tafel en natuurlijk de handdoekjes, speciaal voor de 20ste editie.

Dinsdag en donderdag de 4BBB wedstrijden voor heren en dames waren ook weer een succes. Voor de dames zeker, een gunshot, de motorclub was gesloten en de dames konden dus op hole 12 in alle rust afslaan. Warm weer maar met een paraplu en extra drinken werd dat goed opgelost en heeft iedereen van een mooie dag kunnen nagenieten, zeker ook op het terras met een mooie zonsondergang op de koop toe.

De vrijdag, sinds enkele jaren een Strokeplay wedstrijd was wat kleiner bezet.  Maar een leuke uitdaging - je moest immers alles uitholen-  voor diegenen die deze wedstrijdvorm zelden of nooit spelen. De temperatuur was met lichte bewolking, 26 graden perfect en dat was ook aan de mooie scores te zien.

De zaterdag hadden we ook weer een volle bezetting en werden de spelers na 9 holes verwend door GO-TV met een kopje koffie/thee en wat lekkers, dit was een schot in de roos en volgens vele spelers voor herhaling vatbaar.

Na een gezellige prijsuitreiking en een mooi gevuld terras kunnen we terugkijken op een geslaagd event. We bedanken hierbij nogmaals alle sponsoren, niet bij naam om te voorkomen dat we iemand vergeten, maar wat een mooi gebaar om die extra prijzen beschikbaar te stellen. Zij hebben deze editie een extra mooi tintje gegeven.

We bedanken The Loft voor de fijne samenwerking, deze week was er weer van alles lekkers te bestellen en dat zagen we ook op de tafeltjes op het terras. Alle greenkeepers bedankt voor het fantastische onderhoud aan de baan. De baan lag er subliem bij, we hebben ook vele complimenten van de gastspelers gehoord.

Deze Open Week commissie zet er na 10 jaar, Wilma zelfs 13 jaar, een punt achter. We hebben van alle jaren genoten maar soms moet je het stokje overdragen. Een nieuwe commissie met nieuwe ideeën, met misschien een andere kijk op de organisatie van een Open Week. Wie weet, we wachten af wat er komen gaat. We wensen hen alvast veel succes.

Commissie Open Week

Joep, Wilma, Steven en Carla

Kijk hier voor alle foto's