OPROEP GASTVROUWEN EN GASTHEREN

Voor “De Woeste Kop” is het verenigingsgevoel van groot belang en we willen dan ook dat nieuwe leden op een prettige manier welkom geheten worden binnen de club.

Voor beginnende golfers hebben wij het systeem van mentoren maar we willen ook dat gevorderde nieuwe leden zich welkom voelen op de club.

Met dit oogmerk willen wij een pool van gastvrouwen en gastheren creëren die nieuwe leden op de club ontvangen en ze wegwijs maken binnen de vereniging.

Het is de bedoeling dat het secretariaat een nieuw lid koppelt aan een gastvrouw of gastheer en dat er een afspraak gemaakt wordt voor een ontvangst op de club. De gastheer of gastvrouw heet het nieuwe lid welkom vertelt aan de hand van een checklist het één en ander over de vereniging. Vragen kunnen worden beantwoord of worden doorgespeeld aan het secretariaat of het bestuur.

Wij gaan ervan uit dat een dergelijke ontvangst ca. een uurtje zal duren.

Wij hopen dat een flink aantal leden zich zullen aanmelden als gastvrouw of gastheer om daarmee een steentje te kunnen bijdragen aan het welkom heten van nieuwe leden in de vereniging.

Aanmelden kan via info@dewoestekop.nl

Bestuur DWK

Meer nieuws

INSCHRIJVING NGF COMPETITIE 2023

De inschrijving voor de NGF Competitie 2023 is geopend.

Lees verder

OPENEN HOLE 15 EN 16

De nieuwe hole 15 & 16 zullen vanaf de Open Week (22 augustus 2022) weer open gaan.

Lees verder

JEUGDKAMP 2022

Het jeugdkamp is dit jaar 17, 18 en 19 augustus. Dat wordt weer genieten. De opbouw van de tenten is dinsdag 16 augustus vanaf 18.30 uur. Wilt u helpen opzetten? Graag.

Lees verder

VERBODEN TE ROKEN IN DE BAAN

Vanwege de aanhoudende droogte is het verboden om in de baan te roken.

Lees verder