Overlast aanleg oefengreens

Vanaf 27 januari beginnen de werkzaamheden voor de aanleg van de nieuwe oefengreens. Dit zal helaas enige overlast geven voor golfers en wandelaars.

Een gedeelte van de parkeerplaats wordt ingenomen door de aannemer. De looproute naar de t-box van holes 1 en 10 zal gebruikt worden voor zwaar verkeer. Een en ander zal met borden en afbakening ter plaatse worden aangegeven.
In het belang van ieders veiligheid, verzoeken we U allen dit te respecteren, goede nota te nemen van de bewijzering, uit de buurt te blijven van zware machines en het afgebakende bouw- en opslagterrein niet te betreden!
We voorzien dat de werkzaamheden in april grotendeels afgerond worden.
Onze excuses voor het ongemak!
De Bouwcommissie

Meer nieuws

Paden voor Buggy's en Scooters

De aanhoudende regen maakt de baan al weken ongeschikt voor het gebruik van buggy’s en scooters, Om leden, die gebruik maken van een buggy of scooter tegemoet te komen, starten we vanaf woensdag 26 februari met een experiment: er komt een pad langs de fairways van de eerste 9 holes. Het is een voorlopige voorziening.

Lees verder

Nieuwe afspuitplaats

Dankzij de sponsoring van Arentis en MBZ is een nieuwe afspuitplaats voor trolleys gerealiseerd. Binnenkort zal deze operationeel zijn zodat er geen overlast meer zal zijn van vuil en modder voor de loods.

Lees verder

Hole 15 en deel hole 16 gesloten

Wegens hevige regenval is hole 15 en een deel van hole 16 gesloten.

Lees verder

Ophalen NGF pasje

Vanaf heden kunt u uw NGF pasje en jaarsticker weer afhalen bij het secretariaat. Openingstijden ma t/m vr van 08.30 -12.30 uur en 13.00 - 15.00 uur.

Lees verder