PROCUP 2021

Voor de 3e keer werd ook dit jaar de Procup georganiseerd op initiatief van onze pro Matthew Lowe. Wat is dat eigenlijk een Procup?

Een gezelligheids “mini”-competitie,  welke gehouden wordt over   drie 9 holes wedstrijden met drie  verschillende spelvormen.

Ook dit weekend zat het weer mee. Vrijdagavond is er een Texas Scramble gespeeld onder prima golfcondities. The Loft had bij binnenkomst vol-au-vent met frietjes op het menu staan en het werd nog een gezellige avond. Zaterdagmorgen viel erg tegen, want in plaats van het beloofde zonnetje was het grijs en koud. Uit alle hoeken van de golftas werden dikke kleren tevoorschijn gehaald om het een beetje warm te krijgen. De spelvorm deze morgen was 4BBB. The Loft had  als lunch voor heerlijke soep en een broodje gezond gezorgd. Gelukkig brak tijdens de lunch de lucht open en kwam het beloofde zonnetje tevoorschijn.  Tijd voor de laatste wedstrijd. Deze keer een Greensome Stableford en starten vanaf hole 10. Er werd flink gestreden voor de punten.

Daarnaast hielden de beide golfpro’s Matthew en Laurens bij iedere wedstrijd een beat-the-pro. Op hole 2 en op de putting-green. Dit betekende dat Matthew of Laurens afsloeg op hole 2 en men moest proberen om dichter bij de hole te slaan dan de pro. Bij de andere beat-the-pro putte Laurens of Matthew 1 bal en wij kregen 3 kansen om dichter bij de hole te putten. Dat ging de ene beter af dan de andere. Iedereen vond het leuk om te proberen beter te zijn dan de pro. Degene die beter waren dan de pro kregen bij de prijsuitreiking een doosje ballen.

Na afloop van iedere wedstrijd werd de winnaar bekend gemaakt.

1.

Texas Scramble               

Geert Titulaer en Sigrid van Dijk              

19 punten

2.

4BBB    

Abel de Putter en Matteo Rijsdijk

22 punten

3.

Greensome Stfd

Abel de Putter en Matteo Rijsdijk

24 punten

Over-all winnaars zijn Abel de Putter en Matteo Rijsdijk totaal 61 punten.

De winnaars kregen een bon van de golfshop. Voor de over-all winnaars  was er een mooie prijs, die  beschikbaar is gesteld door de Golfpro Matthew Lowe.
Daarnaast had Marielle Lowe 3 overheerlijke taarten gebakken, in de vorm van een green. Deze werden verloot onder de deelnemers. Ank de Bakker, Eric Claus en Jacqueline de Booij waren de gelukkige winnaars.

Wij bedanken The Loft voor de catering en de service.

Wij kijken terug op een leuk en gezellig evenement en dank voor jullie deelname en tot volgend jaar.

Namens Golf Academy Lowe,
Matthew, Laurens en Marielle

Carla en Wilma (wedstrijdleiding)

 

Meer nieuws

CORONA TOEGANGSPAS NODIG VANAF 25 SEPTEMBER

Vanaf zaterdag 25 september vervalt het anderhalve meter Handboek en is op gezag van de veiligheidsregio Zeeland voor toegang tot het restaurant The Loft een geldige Coronatoegangspas noodzakelijk. Geldige toegangspassen zijn de app CoronaCheck, het “gele vaccinatieboekje” of ander wettelijk geaccepteerd document. Onze Belgische leden kunnen daarvoor ook de CoronaSafe app gebruiken.

Lees verder

OPROEP GASTVROUWEN EN GASTHEREN

Voor “De Woeste Kop” is het verenigingsgevoel van groot belang en we willen dan ook dat nieuwe leden op een prettige manier welkom geheten worden binnen de club.

Lees verder

PROCUP 2021

Voor de 3e keer werd ook dit jaar de Procup georganiseerd op initiatief van onze pro Matthew Lowe. Wat is dat eigenlijk een Procup?

Lees verder

INSCHRIJVING NGF COMPETITIE 2022

De inschrijving voor de NGF Competitie 2022 is geopend. Op de website onder tabblad “Leden” - “NGF Competitie” vindt u (zodra deze bekend zijn) de data waarop de wedstrijden plaats vinden alsook de voorwaarden waaraan door elke individuele speler voldaan moet worden.

Lees verder