RENOVATIE EN UITBREIDING CLUBHUIS

Het clubhuis voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd.  Steeds opnieuw blijkt dat het te klein is voor onze vereniging met zo’n 1.100 leden. 

Er is niet voldoende ruimte voor ontvangst van leden en gasten bij evenementen, zoals de Woeste Belgendag, de Woeste Oranjecup, de nieuwjaarsreceptie of sponsor happenings. 

Er is ook te weinig werkruimte voor de staf en de ruimtes die er zijn voldoen niet aan de ARBO-wetgeving. De vereniging heeft bovendien behoefte aan meer werkruimte voor de commissies en voor het management. 

Ook de kleedkamers voldoen niet meer: ze zijn verouderd en de technische voorzieningen zijn versleten en afgeschreven. Er is veel te winnen op het vlak van duurzaamheid en energiebesparing. 

De besturen van de vereniging en van de stichting presenteerden op de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 3 juni jl. hun plan voor een grondige renovatie van het clubhuis. Bekijk hier de video. De operatie kan in stappen worden uitgevoerd. 

Kosten 

De renovatie en uitbreiding is een kostbare operatie. Als de jaarlijkse contributie wordt verhoogd met € 100,00 zijn de financiële risico’s beperkt. 

De overgrote meerderheid van de aanwezigen op ALV was positief over het plan. 

We gaan dus verder met de voorbereidingen, werken de plannen verder uit en nemen de tijd voor overleg met alle betrokkenen binnen en buiten de vereniging. 

Als de ALV van november 2024 instemt met de verhoging van de contributie is de weg vrij om in 2025 te beginnen.

Meer nieuws

21 JULI ONBEPERKT MOSSELEN

Aanstaande zondag kunnen jullie genieten van een mosselavond in The Loft met onbeperkt mosselen met een heerlijk glas wijn. Hopelijk genietend vanaf het terras.

Lees verder

HOLE IN ONE

Tijdens de Old grand Dad & Mum wedstrijd van afgelopen zaterdag 13 juli heeft Jan van Boven een hole in one geslagen op hole 2.

Lees verder

OPEN WEEK 2024

We nodigen je van harte uit voor de Open Week 2024 op de Woeste Kop. Na het succes van vorige jaren hopen we je opnieuw te verwelkomen voor een week vol sportiviteit, competitie en gezelligheid.

Lees verder

NGF COMPETITIE 2025

De aangepaste voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2025 zijn gepubliceerd. Jullie kunnen deze vinden op deze website onder "Leden"- "NGF Competitie" of via

Lees verder