Start seizoen Woeste Business Club

Op 12 april aanstaande staat de opening van een nieuw seizoen Woeste Business Club gepland. Dit is een competitie voor sponsoren en WBC-leden die op 6 maandagen gespeeld wordt. Zoals het zich er nu naar laat uitzien kunnen we 12 april starten met 4 golfers in 1 flight, dit betekent dat we de opening op 1 avond kunnen organiseren in aanwezigheid van alle sponsoren en WBC-leden. De opening van de Woeste Business Club is zoals gebruikelijk enkel voor sponsoren en leden (dus zonder gast). De hoofdsponsoren spelen met 2 personen.

De sponsorcommissie bezint zich nog op een passende spelvorm: zoals gebruikelijk wordt er bij de opening van het seizoen een wedstrijd 'met een knipoog' gespeeld, waarvan de uitslag wel een prijs oplevert, maar de punten  verder niet meetellen voor de competitie.

De overige data voor de Woeste Business Club zijn 26 april, 17 mei, 21 juni (early bird editie!), 30 augustus en 20 september.

 

NIEUW! De Woeste Business Class

Om ondernemers of medewerkers van sponsoren die nog niet golfen toch in de gelegenheid te stellen deel uit te maken van de Woeste Business Club en haar netwerkactiviteiten, starten we dit seizoen met de Woeste Business Class. Deelnemers aan deze 'class' worden via een traject wat vergelijkbaar is met het 'ik-word-golfer-3-stappen-plan' klaargestoomd naar handicap 54. Na succesvol doorlopen van de Woeste Business Class kunnen deelnemers zelfstandig de baan in en ofwel sponsor en/of bedrijfslid worden of privé lid van de Woeste Kop. 

De lessen van de Woeste Business Class vinden op dezelfde avonden plaats als de Woeste Business Club. Terwijl de ervaren golfers hun WBC wedstrijd spelen, krijgen de deelnemers aan de Woeste Business Class les van pro Matthew Lowe. Na de les sluiten de deelnemers aan bij de netwerkborrel van de Woeste Business Club en kunnen ze naar wens aanschuiven voor het diner. Op deze manier kunnen beginnende golfers wel meteen maximaal profiteren van het netwerkelement van de Woeste Business Club. Natuurlijk hopen we dat ze na het succesvol behalen van hun golfvaardigheid, sponsor of lid worden van onze club. Deelname aan de Woeste Business Class kost € 760,- (ex BTW) en is bedoeld voor ondernemers en/of hun medewerkers die nog niet golfen, maar wel graag willen starten met golf en deze activiteit willen combineren met het uitbreiden van hun zakelijke netwerk. Kijk voor de voorwaarden op de website of neem voor meer informatie contact op met de sponsorcommissie (sponsoring@dewoestekop.nl)

 

Hello/goodbye

Bij de start van een nieuw golfseizoen nemen we afscheid van een aantal sponsoren, maar verwelkomen we ook een aantal nieuwe sponsoren.

De volgende sponsoren hebben hun sponsorcontract beëindigd:

 • De Stadstuyn
 • Restaurant Den Loozen Boer
 • Tandartspraktijk Rietvelden
 • Capabilities BVBA
 • TopZ
 • Assurantiebedrijf Hoogstad BV
 • ABN AMRO MeesPierson

We willen deze sponsoren van harte danken voor hun jarenlange steun aan onze club en wensen hen veel succes met hun activiteiten en hopelijk tot ziens op onze club. Als gast of privé lid. Gelukkig mogen we ook een aantal nieuwe sponsoren verwelkomen:

 • Terneuzen Port Service (Leendert Muller) - Terneuzen Port Service is specialist in het preserveren van machines en het afpersen van tanks en 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Waar ook ter wereld.  www.terneuzenportservice.nl
 • Energetic Turbines & Machinery (Johan Tollenaere en Christelle D'haemer). Energetic Turbines & Machinery biedt de hoogste kwaliteit van service en expertise op een breed scala aan soorten turbomachines en strategische roterende apparatuur van veel verschillende fabrikanten. Hun kerncompetentie is complete service en reparatie van stoomturbines, gasturbines, axiale en radiale compressoren. www.energeticmachinery.com
 • ISP - Intrepid Safety Products (Walter Haulez en Margot Haulez - van Immerseel) ISP is de Europese distributeur voor zelfsluitende veiligheidshekken. Sinds 1980 zijn meer dan 500.000 poorten geleverd aan raffinaderijen, chemische fabrieken, papierfabrieken, automobiel-, offshore- en maritieme omgevingen. www.isp-products.com
 • Ovet Shipping (Martin Dekker). Ovet Shipping is een vooraanstaande scheepsagent en maritieme en logistieke dienstverlener, opererend vanuit Terneuzen en Vlissingen. www.ovetshipping.nl

We heten onze nieuwe sponsoren van harte welkom en hopen jullie beter te leren kennen tijdens een van onze WBC bijeenkomsten.

 

Nieuw sponsorbord

Het bord met daarop de vermelding van onze sponsoren is de afgelopen jaren binnen de sponsorcommissie een terugkerend onderwerp van gesprek geweest. Vanwege de realisatie van de nieuwe oefenfaciliteiten moest het oude sponsorbord weg. Vanwege de conditie van dit bord kon deze helaas niet meer hergebruikt worden. Er is toen gekozen voor een tijdelijk 'werk in uitvoering' sponsorbord. Nu de nieuwe oefenfaciliteiten inmiddels gerealiseerd zijn, was het tijd om een definitieve oplossing te vinden voor een nieuw sponsorbord. Dit proces was een complexe mix van praktische haalbaarheid, operationele uitvoerbaarheid en betaalbaarheid, gecombineerd met de persoonlijke smaak van alle betrokkenen. Het resultaat: een aangepaste wand van de schuilhut bij hole 1, met daarop ruimte voor al onze sponsoren. Een plek waar in ieder geval iedere golfer passeert en daarmee maximale zichtbaarheid creëert voor de ondernemers die onze club een warm hart toedragen.

Tot zover de berichten vanuit de sponsorcommissie. Met vragen en/of opmerkingen kan te allen tijde contact worden opgenomen met Gert Post, Patricia van Damme, Joeri Zoon of Karine van den Mooter.