Vrijwilligers gevraagd!

In 2019 zijn we erin geslaagd met hulp van diverse leden om het aantal konijnen op en om de baan te reduceren tot een aanvaardbaar niveau. Wat ons nu nog rest, is het repareren van de schade die is aangericht.

Zoals reeds eerder met succes is gedaan, willen we ook nu een oproep doen aan de leden om onder leiding van Roger Boogaert de opgelopen schade te repareren. U kunt zich opgeven via een mail aan baan@dewoestekop.nl en er zal contact met u opgenomen worden.

Meer nieuws

Paden voor Buggy's en Scooters

De aanhoudende regen maakt de baan al weken ongeschikt voor het gebruik van buggy’s en scooters, Om leden, die gebruik maken van een buggy of scooter tegemoet te komen, starten we vanaf woensdag 26 februari met een experiment: er komt een pad langs de fairways van de eerste 9 holes. Het is een voorlopige voorziening.

Lees verder

Nieuwe afspuitplaats

Dankzij de sponsoring van Arentis en MBZ is een nieuwe afspuitplaats voor trolleys gerealiseerd. Binnenkort zal deze operationeel zijn zodat er geen overlast meer zal zijn van vuil en modder voor de loods.

Lees verder

Hole 15 en deel hole 16 gesloten

Wegens hevige regenval is hole 15 en een deel van hole 16 gesloten.

Lees verder

Ophalen NGF pasje

Vanaf heden kunt u uw NGF pasje en jaarsticker weer afhalen bij het secretariaat. Openingstijden ma t/m vr van 08.30 -12.30 uur en 13.00 - 15.00 uur.

Lees verder