Sisters Hope 2017

‘Watergolf voor mannen en vrouwen’

Dit kon in de jaren 60 zomaar op de gevel van een kapper staan. Maar het was deze keer letterlijk watergolf tijdens de Sister’s Hope-wedstrijd.

Kleurden de holes vorige jaren nog mooi roze, dit jaar voerde watergrijs de boventoon en dan in meer dan 50 shades. Het viel niet met bakken maar met containers tegelijk uit de lucht. Het leek wel of het kleine zusje van de vernietigende orkaan Irma deze middag Axel even aandeed.

Bijna 90 bikkels stroopten niettemin de mouwen op en gingen om 12.00 uur met een gunshot van start voor de zesde editie van deze bijzondere wedstrijd. Het was bar en boos om te spelen, maar de deelnemers lieten zich niet kennen. Soppende schoenen, kapotte plu’s…wat maakte het nog uit? Her en der werd zelfs gezongen op de baan.

Opnieuw werd ook royaal gegeven voor het zo nodige goede doel. De eindteller gaf € 3.400,00 aan. Een mooi bedrag dat bij elkaar werd gebracht door de extra greenfee, de verkoop van loten voor de exclusieve fles wijn en loten voor de tombola, waarmee bijzondere prijzen (grote en kleine) te winnen waren. De prijzen liepen uiteen van zakken ‘patatten en juin’ tot flessen wijn, tasjes, een raamreiniger, eetbonnen voor restaurants tot….

Het voert te ver om alle sponsors -bedrijven en particulieren- hier te noemen, maar wees ervan verzekerd dat wij als organisatie iedereen die in welke vorm dan ook iets heeft bijgedragen aan deze geslaagde maar doorweekte dag, heel erg dankbaar zijn. En dat is de Stichting ‘A Sister’s Hope’ zeer zeker ook.

Opnieuw hebben we met z’n allen bewezen dat we in Zeeland kunnen vechten tegen het water en dat zullen blijven doen, net zoals we zullen blijven strijden om de ziekte borstkanker te bedwingen.

We volstaan met alleen de eerste prijswinnaars te vermelden:

Het team van Esta en Manfred Loechter, Trees Fassaert en Anna Paris won met 44 Stableford punten de 18 holes-ronde. Bij de chipwedstrijd was het team van Marleen de Bakker, Evelien Klever, Carla Hermans en Steven Hamelink het sterkste.

Heel hartelijk dank.

Carla Hamelink, Lieve van Kerckhove, Wilma Schouten, Annette Strooband

 

Sponsors:

Beeldmerk Terneuzen