clinics

Benieuwd naar wat wij kunnen bieden voor verschillende evenementen of clinics? Er zijn op De Woeste Kop faciliteiten om een golfclinic te organiseren voor uw bedrijf, familie-uitje of voor een vriendengroep. De clinics kunnen zo samengesteld worden dat het voor zowel niet-golfers als voor golfers een sportieve en gezellige ervaring is.

Het is ook mogelijk om een clinic te combineren met een heerlijke lunch of diner in ons restaurant The Loft.

 

Clinic alle onderdelen van de sport:

Tijdens een van onze golfclinics worden de facetten van de golfsport behandeld. Denk hierbij aan putten, pitchen, chippen en de swing. De clinic eindigt met een sportief, maar gezellig wedstrijdje. Bekijk hieronder de tarieven van clinic vanaf 7 personen inclusief het gebruik van golfclubs en ballen:

2,0 uur: € 35,00 p.p.
3,0 uur: € 45,00 p.p.
4,0 uur: € 55,00 p.p.

Inrange clinics:

Op onze innovatieve en interactieve drivingrange kunnen wij voor jullie een leuke activiteit organiseren. Fun staat centraal en met allerlei spellen, is dit ook echt leuk als je nog niet kunt golfen. Een ideale manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met golf. Het wordt leuker als de golfprofessional je wel op weg helpt met een goede grip, aim en set-up zodat er succes volgt. Je begint met een korte uitleg en dan ga je direct zelf ballen slaan. De professional helpt jullie met de spellen en geeft tips en aanwijzigingen. De tarieven zijn inclusief gebruik van clubs, maar exclusief gebruik van ballen en de huur van de matten. Deze prijzen tref je HIER

1,0 uur € 10,00 p.p. met een minimum bedrag van € 70,00
1,5 uur € 15,00 p.p. met een minimum bedrag van € 105,00

Boek een clinic