GOLFREIS SPANJE OLV LAURENS

Van 3 februari t/m 10 februari 2024 organiseert onze pro Laurens Willaert een super leuke golfreis naar El Rompido in Spanje. Kijk snel verder voor het aanbod.

De prijzen zijn exclusief vlucht. Bij genoeg deelnemers wordt de vlucht geregeld.

Als u meer informatie wilt neem dan contact op met Laurens op laurens@lowegolfacademy.nl of op +31 (0)6 11142405

Meer nieuws

GESLAAGDE BENEFIETWEDSTRIJD VOOR DE STICHTING SINT HELPT

Zondag 26 november werd op onze nieuwe driving rangen een benefietwedstrijd gespeeld ten bate van de Stichting Sint Helpt.

Lees verder

THIBAUT VAN DEN BRANDEN WINT DE AMBASSADOR CHALLENGE

Op 27 oktober openden we op feestelijke wijze de vernieuwde driving range. De investering werd mogelijk gemaakt door 148 leden Van De Woeste Kop die deelnemen in de obligatielening. Als een dank-je-wel werd voor hen de afgelopen vijf weken de Ambassador Challenge georganiseerd.

Lees verder

TERUGBLIK EN FOTO'S EVENEMENTEN EN WEDSTRIJDEN

Kijk hier voor een terugblik van de laatste wedstrijden en evenementen van dit jaar.

Lees verder

VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN AVONDEN

Vanaf woensdag 15 november zullen we op veler verzoek een aantal avonden in de week langer open zijn. De driving range, de putting en chipping green en The Loft gaan de volgende avonden open. U zult begrijpen dat The Loft speciaal voor deze avonden open zal zijn en er voor hen extra kosten aan verbonden zijn. Alleen als we er een rendabele avond van kunnen maken, kunnen we in de winter open blijven. Op de driving range staan QR codes, maar u kunt ook na uw werk eerst iets eten en dan gaan trainen.

Lees verder