NIEUWSBRIEF JUNI 2024

Het aftellen is begonnen: 15 juni opent de inschrijving van de Open Week 2024!

Inschrijven voor leden gaat via de gebruikelijke wijze via E-golf4U. Voor niet-leden kan dit via een link op onze website. Na een nat voorjaar/winter/najaar voorspellen we een lange hete zomer en een droge baan. Alle reden om je snel in te schrijven, want het aantal plaatsen is beperkt en VOL = VOL!

Ondertussen zijn we ook druk met het werven van sponsoren. Alle fondsen die we hiermee binnenhalen worden 1 op 1 gebruikt om de Open Week weer tot een succes te maken. Met veel prijzen voor alle deelnemers. Want: ook als je een mindere dag hebt, maak je kans op een prijs middels de verloting die aan het eind van de dag na de prijsuitreiking plaatsvindt.

Voor wie nog geen sponsorpakket heeft afgenomen, hierbij nogmaals de mogelijkheden. Waarbij het ook te allen tijde mogelijk is om prijzen in natura te sponsoren. Hoe meer hoe beter! Neem voor de mogelijkheden contact op met de Open Week commissie via openweek@dewoestekop.nl. Of spreek één van onze commissieleden aan op de club. Alle bijdragen en suggesties zijn welkom!

Namens de Open Week commissie:

Peter Koole, Patricia van Damme, Han Blokland, Jan Boerbooms en Adrie Boddaert

 

NIEUWSBRIEF MEI 2024

Met de realisatie van de nieuwe driving range en de beschikbaarheid van Inrange willen we de mogelijkheden van deze faciliteiten dit jaar opnemen in ons wedstrijdprogramma. Alleen, dan moet je wel weten wat die mogelijkheden zijn. Dus trok de Open Week commissie maandag 15 april de regenkleding aan om zich, letterlijk en figuurlijk, onder te dompelen in weer een nieuwe ervaring. Alles onder de bezielende begeleiding van Peter de Jonge.

We hebben een aantal spelvormen uitgeprobeerd, met wisselend resultaat. Het was wel duidelijk wie al vaker gebruikt heeft gemaakt van Inrange en wie niet. Oefening baart ook hier dus echt kunst.
Hoewel we natuurlijk onder dak stonden zijn we eerder dan gepland toch het clubhuis ingevlucht toen het onweer wel heel erg dichtbij kwam. Maar de overall conclusie was unaniem: we gaan dit gewoon proberen. Dus: woensdag 28 augustus Inrange wedstrijd als onderdeel van de Open Week. Jullie hebben nog even tijd om te oefenen.
Tot slot nog een kleine reminder voor onze sponsormogelijkheden. Naast de sponsorpakketten is maatwerk ook te allen tijde mogelijk. Neem gerust contact op met één van de leden van de Open Week commissie om te kijken wat het beste bij jou past. Want alleen met steun van sponsoren kunnen wij er weer een geweldige week van maken.
Namens de Open Week commissie:
Peter Koole, Patricia van Damme, Han Blokland, Jan Boerbooms en Adrie Boddaert