VERRUIMDE OPENINGSTIJDEN AVONDEN

Vanaf woensdag 15 november zullen we op veler verzoek een aantal avonden in de week langer open zijn. De driving range, de putting en chipping green en The Loft gaan de volgende avonden open. U zult begrijpen dat The Loft speciaal voor deze avonden open zal zijn en er voor hen extra kosten aan verbonden zijn. Alleen als we er een rendabele avond van kunnen maken, kunnen we in de winter open blijven. Op de driving range staan QR codes, maar u kunt ook na uw werk eerst iets eten en dan gaan trainen.

  • Woensdag tot 21:00 uur
  • Donderdag tot 21:00 uur
  • Vrijdag tot 20:00 uur

 

 

 

Meer nieuws

21 JULI ONBEPERKT MOSSELEN

Aanstaande zondag kunnen jullie genieten van een mosselavond in The Loft met onbeperkt mosselen met een heerlijk glas wijn. Hopelijk genietend vanaf het terras.

Lees verder

HOLE IN ONE

Tijdens de Old grand Dad & Mum wedstrijd van afgelopen zaterdag 13 juli heeft Jan van Boven een hole in one geslagen op hole 2.

Lees verder

OPEN WEEK 2024

We nodigen je van harte uit voor de Open Week 2024 op de Woeste Kop. Na het succes van vorige jaren hopen we je opnieuw te verwelkomen voor een week vol sportiviteit, competitie en gezelligheid.

Lees verder

NGF COMPETITIE 2025

De aangepaste voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2025 zijn gepubliceerd. Jullie kunnen deze vinden op deze website onder "Leden"- "NGF Competitie" of via

Lees verder