Deze winter beter golf en meer spelplezier !

Ook deze winter starten we weer met de wintertrainingen. In totaal zijn het 8 groepstrainingen waarbij alle onderdelen van het golfspel aanbod komen. Het doel van deze training is in groepsverband uw spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of je golfvrienden wat vaker te zien.

Zou je graag je handicap verlagen of gewoon nog eens de basis herhalen van alle technieken, schrijf je dan in.  Ben je nog niet zo lang bezig met golf of je kent nog niet zoveel mensen dan is dit een leuke manier om andere leden te ontmoeten. De winter gebruiken om hard te trainen met je team en klaar te stomen voor het nieuwe seizoen,  dan zijn ook de wintertrainingen iets voor jou!

Voor wie ?

Alle golfers, jong en oud, hoge of lage handicap, beginners en gevorderden. Individuele inschrijvingen, groepjes, competitie teams, koppels, golfvrienden en golfvriendinnen. Iedereen kan zich inschrijven.

Wat ?

8 groepstrainingen van maximaal 8 personen.

Kosten ?

90 euro per persoon

Wanneer ?

De trainingen worden tweewekelijks gegeven op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip. Er zijn 2 trainingen in Oktober, 2 in November, 1 of 2 in December, 2 in Januari en 1 of 2 in Februari.

Hoe ?

Inschrijven kan in Oktober en November, individueel, met 2 of met meerdere.

Stuur een email naar:
info@lowegolfacademy.nl
en laat weten welke dag voor jou het beste uitkomt en wij zorgen voor de rest!