let's practice together!

Verbeter je golfspel door deel te nemen aan onze leerzame en gezellige wintertrainingen. 

De winter trainingen (8 lessen van 50 min.) voor totaal 99 euro, worden gegeven in groepen van 8 personen, waarbij alle onderdelen van het golfspel aanbod komen. Daarnaast geven we jullie een introductie in onze fantastische nieuwe Inrange Driving Range, het eenvoudige gebruik hiervan en de leuke mogelijkheden die dit systeem biedt.

 Het doel van deze training is in groepsverband uw spelniveau te verbeteren en het spelplezier te verhogen. Daarnaast is het een leuke gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen of je golfvrienden wat vaker te zien.

Zou je graag je handicap verlagen of gewoon nog eens de basis herhalen van alle technieken, schrijf je dan in.  Ben je nog niet zo lang bezig met golf of je kent nog niet zoveel mensen dan is dit een leuke manier om andere leden te ontmoeten. De winter gebruiken om hard te trainen met je team en klaar te stomen voor het nieuwe seizoen,  dan zijn ook de wintertrainingen iets voor jou! Heb je al een leuke vrienden groep, laat ons weten, we maken de training voor jullie op maat!

Ik geeft me op voor Wintertraining