DE WOESTE BUSINESS CLUB IS KLAAR VOOR SEIZOEN

Maandagavond 18 maart warmden we op ‘met ballen’ op de driving range voor de Woeste business club bedrijvencompetitie 2024. Dit keer startten we met eten om daarna in actie te schieten. Het viel niet mee om de deelnemers na de maaltijd naar buiten te verleiden. Dan besef je waarom het concept van eerst golfen en daarna eten de enige juist volgorde is. Maar wat hebben we een mooi spul met de nieuwe driving range en de Inrange. Daar mogen we trots op zijn. En voor diegenen die het ‘hybride’ golfen nog niet ontdekt hebben: echt doen! We hebben verschillende reacties van deelnemers gehoord dat het leuker was dan ze aanvankelijk dachten. Gewoon kwestie van proberen dus.

We verplaatsten ons virtueel naar Frankrijk en speelden daar 9 holes. Met een niet verlichte driving range was het blind schieten in een zwart gat. Beetje galactische ervaring. Die werd nog versterkt toen twee Chinook helikopters ‘even’ kwamen tanken op het naastgelegen vliegveld. Ja, u leest het goed. Alsof we ineens in een heel andere film zaten. Terwijl Axel uitliep om het bijzondere schouwspel te aanschouwen, speelden de WBC’ers onverstoorbaar door. Die waren immers in Frankrijk. 

Natuurlijk hadden we een top 5, met prijzen voor de top 3. 

1. Schipper accountants – Ronald Dekker 

2. Colsen – Jurgen Brekelmans 

3. Nouvall Engineering – Michel van Leuven 

4. It’s IT – Werner Janssens 

5. Yara – Geert Titulaer 

Maandag 8 april openen we de bedrijvencompetitie echt met een nooit eerder vertoonde spelvorm. Althans, niet op de Woeste Kop. De uitnodiging voor deze exclusieve avond is inmiddels verzonden. Wil je er ook bij zijn? Dat kan door sponsor of WBC-lid te worden. Neem voor de mogelijkheden vrijblijvend contact op met één van de leden van de sponsorcommissie. 

Namens de sponsorcommissie en de dames van de wedstrijdleiding, 

Carlo de Kraker, Patricia van Damme, Joeri Zoon, Karine van den Mooter, Carl de Booij, Carla Hamelink, Anette Strooband en Wilma Schouten.

Meer nieuws

ACTIVATIE EN FUNCTIONALITEITEN NIEUWE BETAALSYTEEM

Maandag ontvangen alle leden een activatie mail van de technische partner van het nieuwe betaalsysteem. De mail zal verzonden worden vanaf het e-mailadres: no-reply@cashlessgolf.com Naast de ballenkaarten die we nu gebruiken, gaan we met onze partner Xafax over naar een mooi betaalsysteem my NetPay waar jullie allemaal een eigen account krijgen. Het ballentegoed voor de driving range kan eenvoudig via Ideal of Bancontact en met verschillende kaarten opgewaardeerd worden via het betaalsysteem. Maar we kunnen er meer mee.....

Lees verder

HOLE 16 VERBETERING

In de week van 29 april gaan we op hole 16 een laatste verbetering doorvoeren. De bunker rechts gaan we dichtmaken en conform het plan van Bruno Steensels komt er een nieuwe bunker aan de linkerzijde. Het gebied om de green waar de konijnen nu feest hebben, zal een mooie waste area worden. De hole blijft bespeelbaar.

Lees verder

START SENIORENWEDSTRIJD

De eerste senioren wedstrijd van dit seizoen was een gunshot Texas Scramble. Het weer zag er in de eerste instantie niet goed uit maar wat hadden we geluk, het regende praktisch niet en de temperatuur was prima. We konden veel nieuwe deelnemers verwelkomen en er is goed gescoord.

Lees verder

H4A GRAND PRIX INRANGE | APRIL GLORIETTA

Speel jij ook mee? Vanaf 1 maart zijn we begonnen met het spelen van de H4A Grand Prix op Inrange. Wat staat er op het spel? Twee greenfees naar Bernardus gesponsord door H4A. In de Inrange App staat bij Events een leaderboard die accuraat de standen bijhoudt. Je speelt maar liefst zes banen en zo vaak als je wilt. Elke maand een andere baan. In maart zijn we gestart met 6 holes Coeur d'Alene en Pieter Paul staat op nummer 1. In april spelen we Glorietta! Doe je mee? Ook je golfende vrienden die geen lid zijn mogen meedoen.

Lees verder