MOGELIJKHEDEN XAFAX

Alle leden hebben de activatie mail van de technische partner van het nieuwe betaalsysteem inmiddels ontvangen. De mail werd verzonden vanaf het e-mailadres: no-reply@cashlessgolf.com Onderaan de mail staat ook hoe de leden eenvoudig de MyNetPay app kunt downloaden. Een aantal zaken op een rij ter verheldering:

Er zijn twee mogelijkheden om gebruik te maken van de functionaliteiten:

  • met de QR code in de MyNetPayApp. Deze verschijnt met het knopje betalen

  • met de Driving Range kaart

Het incheckpunt bij hole 1:

Vanaf vandaag zullen we de leden vragen zich voor het spelen aan te melden bij de paal. Ook als je start op hole 10. Dat kan heel eenvoudig met:

  • De driving range pas die u tegen de paslezer houdt (bovenste gedeelte)
  • Met een QR code (die je met het knopje betalen in de MyNetPay app te zien krijgt ) die u voor de QR code scanner houdt (onderste gedeelte)
  • Via iBirdies

Na registratie krijgt u de melding succesvol geregistreerd te zien en hoort u een piepje.

Waarom? Met het incheckpunt kunnen we een helder beeld krijgen van de no shows. Een klacht van meerdere mensen is: " In Egolf4U lijkt er geen plek te zijn, maar vaak blijkt dat er wel degelijk starttijden vrij zijn". Het zal even duren voordat het een gewoonte zal worden, op veel banen gebeurt dit al. Het is even wennen, dat realiseren wij ons.

 

Toegang tot de WC's

Er zijn golfers die vroeg starten en het clubhuis nog niet in kunnen. In de winter kan het zijn dat de drivingrange open is maar dat The Loft gesloten is. Dan kunnen leden van 06:15 uur tot en met 22:00 uur toch via de zijdeur naar de WC. 

Dat kan eenvoudig met:

  • De driving range pas
  • Met een QR code die je met het knopje betalen in de MyNetPay app te zien krijgt

Het is kosteloos. Echter in de app klik je het knopje betalen aan om de QR code te tonen.

 

De lichtmast

Momenteel kan de lichtmast op de oefenfaciliteiten alleen maar aan via The Loft. Als het weer eerder donker is, kunnen de leden zelf de mastaanzetten. Dat zal voor de duur van een uur zijn. De lampen gaan daarna vanzelf uit. De laatste tijd dat je de lichten kan aan zetten is 20:30 uur.

 

De ballenautomaat

Velen van jullie hebben al gebruik gemaakt van de nieuwe display op de automaat. Met de bestaande driving range kaarten was deze al te gebruiken en nu ook met de QR code in de MyNetpayApp.

Op het beginscherm zien jullie de gasten tarieven. Na de keuze 1 of 2 tikken ballen, kies je in het volgende scherm 'ledenkaart' of 'scan' en dan gaat het tarief naar het lagere ledentarief.

In de app of op de webversie onder het kopje 'tegoeden' zien jullie:

  • Tegoed. Dat is het ballen tegoed in geld
  • Bonus. Dat is het bedrag aan korting verkregen via de pakketten.

Bij een pakket van € 30,00 krijgt u € 7,50 bonus

Bij een pakket van € 60,00 krijgt u € 15,00 bonus

Bij een pakket van € 75,00 krijgt u € 22,50 bonus

Bij een pallet van € 150,00 krijgt u €52,50 bonus

 

Hebben jullie vragen, schroom dan niet deze te stellen.

Meer nieuws

PINKSTERWEDSTRIJD

Op 2de Pinksterdag was de traditionele stableford wedstrijd.

Lees verder

NGF COMPETITIE 2025

De voorwaarden voor deelname aan de NGF competitie 2025 zijn gepubliceerd. U kunt deze vinden op deze website onder "Leden"- "NGF Competitie" of

Lees verder

26 MEI PROMOTIE WEDSTRIJD NGF | KOMEN JULLIE KIJKEN

Beste leden, zondag 26 mei wordt de promotiewedstrijd van de poulewinnaars uit de eerste klasse naar de hoofdklasse bij ons gespeeld. De NGF heeft ons gevraagd deze belangrijke speeldag te hosten wat voor de baan, de greenkeepers en de vereniging toch een compliment is. Zondag 26 mei strijden 4 teams om 1 felbegeerde plek. De Merwelanden, Het Rijk van Nijmegen, Brunssemerheide en Grevelingenhout.

Lees verder

HOLE 16 BESPEELBAAR ALS PAR 5

Op het tweede gedeelte van hole 16 worden de laatste verbeteringen doorgevoerd conform het plan van Bruno Steensels. Vrijdag 2 mei stelde de RUD (de Regionale Uitvoeringsdienst - het centrale milieuloket van Zeeland) bij een controle vast dat de aanpassing van hole 16 niet voldoet aan alle wettelijke vereisten.De instantie heeft het werk daarom stilgelegd. Het gebied mag niet meer beroerd worden totdat alle vergunningen zijn verleend. Hole 16 is bespeelbaar als een par 5. We vragen jullie wel om de GUR te respecteren en enkel uw bal uit de waste area en de nieuwe bunker te halen en niet te spelen vanuit de GUR gemarkeerde gebieden. De dichtgemaakte oude bunker mag daar deze ingezaaid is niet betreden worden. Er liggen hengels om uw bal eruit te halen als u erbij kunt. We doen er alles aan om dit zo kort mogelijk te laten duren. Pieter van Hoogstraten Voorzitter van de stichting

Lees verder