THE LOFT | WHERE THE SUN ALWAYS SHINES

Lieve leden van de Woeste Kop, Vanuit The Loft brengen wij jullie ook deze maand weer een heleboel positiviteit! Voornamelijk met onze nieuwe collega’s die jullie de komende tijd gaan ontmoeten. In de keuken is Leon, onze head chef, vol enthousiasme begonnen met bereiden, maar vooral ook verzinnen van allerlei leuke verrassende gerechten en specials. Hou het bord in de gaten voor Leons heerlijke lunch/diner specials! In de keuken kunnen jullie ook een bekend gezicht van De Woeste Kop tegenkomen! Één van onze jonge leden, Maxim,is namelijk naast het golfen nu ook te vinden in de keuken als keukenhulp.

In de bediening gaan jullie kennismaken met twee nieuwe collega’s: Owen en Joella. Jullie zullen ze regelmatig aan tafel tegen gaan komen. Ziij kijken ernaar uit om kennis met jullie te maken. Mocht je het leuk vinden en wat meer over de collega’s willen weten kijk dan eens op onze meet The Team pagina op de website van The Loft. 

We hebben ook deze maand weer een paar heerlijke specials voor jullie. Zo hebben we als gebak van de maand een heerlijk carrot cake om van te genieten met een heerlijk bakje Bloomz thee . Omdat Tims Fruity Berry Bramble bij jullie zo goed in de smaak is gevallen houden we deze heerlijke lente cocktail nog even wat langer op de kaart! We hebben vanaf nu ook een heerlijke special om mee te nemen op de baan, namelijk versgebakken bananenbrood zonder geraffineerde suiker en met heerlijke dadels en amandelen. 

Hopelijk straalt de positiviteit van The Loft naar jullie toe en laten we de regen zover mogelijk achter ons. 

We zien jullie graag bij The Loft - where the sun always shines! 

Sportieve groeten, 

Team The Loft

Meer nieuws

ACTIVATIE EN FUNCTIONALITEITEN NIEUWE BETAALSYTEEM

Maandag ontvangen alle leden een activatie mail van de technische partner van het nieuwe betaalsysteem. De mail zal verzonden worden vanaf het e-mailadres: no-reply@cashlessgolf.com Naast de ballenkaarten die we nu gebruiken, gaan we met onze partner Xafax over naar een mooi betaalsysteem my NetPay waar jullie allemaal een eigen account krijgen. Het ballentegoed voor de driving range kan eenvoudig via Ideal of Bancontact en met verschillende kaarten opgewaardeerd worden via het betaalsysteem. Maar we kunnen er meer mee.....

Lees verder

HOLE 16 VERBETERING

In de week van 29 april gaan we op hole 16 een laatste verbetering doorvoeren. De bunker rechts gaan we dichtmaken en conform het plan van Bruno Steensels komt er een nieuwe bunker aan de linkerzijde. Het gebied om de green waar de konijnen nu feest hebben, zal een mooie waste area worden. De hole blijft bespeelbaar.

Lees verder

START SENIORENWEDSTRIJD

De eerste senioren wedstrijd van dit seizoen was een gunshot Texas Scramble. Het weer zag er in de eerste instantie niet goed uit maar wat hadden we geluk, het regende praktisch niet en de temperatuur was prima. We konden veel nieuwe deelnemers verwelkomen en er is goed gescoord.

Lees verder

H4A GRAND PRIX INRANGE | APRIL GLORIETTA

Speel jij ook mee? Vanaf 1 maart zijn we begonnen met het spelen van de H4A Grand Prix op Inrange. Wat staat er op het spel? Twee greenfees naar Bernardus gesponsord door H4A. In de Inrange App staat bij Events een leaderboard die accuraat de standen bijhoudt. Je speelt maar liefst zes banen en zo vaak als je wilt. Elke maand een andere baan. In maart zijn we gestart met 6 holes Coeur d'Alene en Pieter Paul staat op nummer 1. In april spelen we Glorietta! Doe je mee? Ook je golfende vrienden die geen lid zijn mogen meedoen.

Lees verder